fbpx

Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU #198

KUKURU_Jan_STILL

Wil jij je systeem herbouwen voor meer welzijn? Doe mee met de online training over jeugdtrauma: https://bit.ly/Jeugdtrauma-kukuru De gehele online training bevat 51 video’s verdeeld over 42 hoofdstukken. Met bijna 12 uur aan onderbouwde theorie en wetenschappelijk ondersteunde oefeningen, die je opnieuw en opnieuw kunt doen om je systeem te ‘herbouwen’ voor meer welzijn. Gebruik de kortingscode: kukuru50 voor €50,- korting!


Jan Bommerez is een bekende spreker, auteur en transformationeel coach die wereldwijd duizenden mensen heeft geholpen om hun volledige potentieel te bereiken. Eerder schreef hij het boek: ‘Flow en de kunst van het zakendoen’ en ‘Minder moeten meer Flow’. Hij is een expert op het gebied van zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en het overwinnen van belemmerende overtuigingen.

Met zijn diepgaande inzichten en inspirerende presentaties daagt Jan mensen uit om anders naar zichzelf en de wereld te kijken, en zo persoonlijke groei en betekenisvol leven te bevorderen. Zijn waardevolle wijsheid en transformatieve benadering maken hem een toonaangevende bron van inspiratie en groei.

In ons gesprek hebben we het uiteraard over flow en waarom we daar soms weerstand tegen hebben. Hoe we van trauma naar verlichting kunnen gaan en hoe je emoties kan voelen in je lijf. Ook hebben we het over zijn kijk op social media, vaderschap en hoe om te gaan met ‘verdoving’.

Wil jij weten welke boeken Jan leest, wat zijn ochtendritueel is of hoe volgens hem heling mogelijk is? Luister dan nu naar dit mooie gesprek!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Childhood Disrupted Childhood Disrupted Bestel
Minder moeten meer Flow Minder moeten meer Flow Bestel
Door de bomen het bos zien Door de bomen het bos zien Bestel
Think and Grow Rich Think and Grow Rich Bestel
Scroll naar boven