fbpx

Erik Wegewijs over zingeving, veerkracht en moed | KUKURU #199

KUKURU_Erik_STILL

Een cadeautje van Erik, eerste hulp bij stress! Wil je weten hoe je binnen 5 minuten weer in control bent over je ongewenste stressreactie? In dit filmpje help ik je om te relativeren en je uit je paniekmodus te halen: Link: https://vimeo.com/user79428212/eerste-hulp-bij-stress-erik-wegewijs. Gebruik het zo vaak als je wilt! Meer van deze content? Volg @erikwegewijs en @specialforcestussenjeoren op Instagram.


Op zijn 19e meldde Erik Wegewijs zich aan voor het Korps Commandotroepen voor een dienstplichtige periode van één jaar. De opleiding tot commando was met name hard, rauw, fair en magisch. Hier hielp een maatschappelijke voorsprong of je afkomst van een “goede familie” je niet op vele fronten van grote invloed geweest op mijn verdere vorming als mens en professional, toch gaf zijn innerlijke kompas aan dat het tijd werd voor iets anders.

Ik had een bijzondere ontmoeting tijdens het programma Special Forces met Erik. Waar ik leerde over veerkracht, moed tonen en doorzettingsvermogen. Mijn ego aan de kant zetten en samenwerken. Ik bespreek het met hem in de podcast, maar we hebben het ook over zingeving en een mogelijk ander carriere pad wat hij had kunnen bewandelen.

Wil je weten waarom hij geen boeken meehad, hoe hij aankijkt tegen de dood en zijn routines? Wat de Artist, Warrios en Philosopher inhoudt en wat zijn passies zijn!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven