fbpx

Sri Sri Ravi Shankar over stress, geluk en waar het leven echt over gaat | KUKURU #200

KUKURU_Sri Sri_STILL

Sri Sri Ravi Shankar is een spirituele leider, filantroop en vredesactivist uit India. Hij is vooral bekend als de oprichter van de Art of Living Foundation, een non-profitorganisatie die zich toelegt op het bevorderen van vrede, welzijn en stressvermindering door middel van meditatietechnieken en ademhalingsoefeningen. Hij is de bedenker van de Sudarshan Kriya. Een meditatietechniek die bij een paar jaar geleden veel gegeven heeft.


Ik mocht hem interviewen tijdens zijn tour, waar we een kort maar krachtig gesprek voerden vol met humor. Wil jij weten waar volgens Sri Sri het leven echt over gaat? Waarom de wereld een grote familie is en hoe je je intuïtie versterkt. Ook hebben we het over het feit dat je geen stress en geluk kan ervaren op hetzelfde moment. Wat zijn ochtend routine is en de Art of Living komen ook aan bod!

Wil jij meer weten over zijn favoriete boeken (deze vraag beantwoordt hij op een hele bijzondere manier), hoe hij aankijkt tegen de dood en alle mooie projecten waar hij nog mee bezig is? Luister dan naar deze aflevering met Sri Sri Ravi Shankar.

Dank aan Swami Purnachaitanya en The Art of Living voor het mogelijk maken van deze ontmoeting.

Het is trouwens een feestelijke aflevering want dit is alweer de 200e aflevering van KUKURU. En het begin van een nieuw seizoen!

Vanaf nu vinden elke week de opnames plaats in Mama Gaia en daar kan jij bij zijn! 
Wil je bij een podcast opname zijn? Check https://kukuru.nl/bijwonen


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens alle gasten! Wil je ze bekijken? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven