fbpx

Brahman Menor over pranic living, niet eten, angst en vertrouwen | KUKURU #201

KUKURU_Brahman_STILL

Heb jij alle diëten en leefstijlen al eens geprobeerd? En heb je al geprobeerd om puur te leven van de universele levenskracht: prana? Brahman Menor vertelt er alles over in deze aflevering.
Wil je een retreat volgen? Check https://bit.ly/pranicretreatXkukuru 
Wil je een weekend volgen? Check https://bit.ly/pranicweekendXkukuru


Brahman Menor is een unieke persoonlijkheid die de intrigerende levensstijl van leven op prana volgt. Hij gelooft sterk in het opnemen van energie uit de universele levenskracht, bekend als ‘prana’, in plaats van zich te voeden met traditioneel voedsel en water. 

In ons gesprek hadden we het over zijn persoonlijke reis naar deze levensstijl, de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam en de verlichtende momenten die hij heeft ervaren. We hebben diepgaande gesprekken gevoerd over de biologische en spirituele reacties van het lichaam, zoals de verhoogde hartslag en bloeddruk, en hoe deze veranderen wanneer men zich voedt met prana.

Wil je weten hoe Brahman deze unieke levensstijl ontdekte? Ben je benieuwd naar zijn dagelijkse routine, de voordelen van leven op prana en de impact ervan op zijn algehele welzijn?


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Favoriete boeken van Brahman Menor

Conversations With God Conversations With God Bestel
Autobiography of a Yogi Autobiography of a Yogi Bestel
De helende reis De helende reis Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!


Scroll naar boven