fbpx

Hans Peter Roel: Zelfheling Door Ki & Kundalini | KUKURU #204

Screenshot 2023-10-05 at 3.05.45 PM

Ben je ook geïnteresseerd in Hans Peter Roel’s nieuwe boek ‘Genezende Kracht – Kundalini’? Ontdek de transformerende kracht van Kundalini en activeer je zelfgenezend vermogen! Check https://bit.ly/GenezendeKracht.

In deze aflevering van KUKURU ga ik in gesprek met Hans Peter Roel over de kracht van Ki. Hans Peter, bekend van zijn integratie van oosterse wijsheid in de westerse wereld, deelt inzichten over hoe Ki ons helpt om in het nu te leven, minder te piekeren en een leven in flow te ervaren.

Hans Peter legt uit hoe Ki ons uit het hoofd haalt en verbindt met onze natuurlijke grondhouding, waardoor we beter horen, zien en voelen. Met Ki kunnen we stress loslaten en met kalmte en vertrouwen in het leven staan. Luister naar deze aflevering en ontdek hoe je met Ki meer bewustzijn krijgt, maar ook voor meer balans met jezelf en de wereld om je heen.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


De Celestijnse Belofte De Celestijnse Belofte Bestel
Think and Grow Rich Think and Grow Rich Bestel
The Power of Now The Power of Now Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven