fbpx

Marian Mudder: Bewust Leven & Innerlijke Rust | KUKURU #205

Marian-Mudder-uitgelicht-2
In deze aflevering van KUKURU gaat Giel in gesprek met Marian Mudder over de complexe reis van zelfontwikkeling en zelfhulp. Marian deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over de valkuilen van niet-aflatende zelfverbetering en hoe belangrijk het is om dieper te graven dan oppervlakkige spirituele praktijken. Ze benadrukt het belang van het onderzoeken van je eigen schaduwkanten en het doen van traumawerk om echte, blijvende verandering te bereiken.

Het nieuwe boek van Marian vind je hier: https://bit.ly/NieuwBoekMarianMudder

In deze aflevering van KUKURU gaat Giel in gesprek met Marian Mudder over de complexe reis van zelfontwikkeling en zelfhulp. Marian deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over de valkuilen van niet-aflatende zelfverbetering en hoe belangrijk het is om dieper te graven dan oppervlakkige spirituele praktijken. Ze benadrukt het belang van het onderzoeken van je eigen schaduwkanten en het doen van traumawerk om echte, blijvende verandering te bereiken.

Marian’s nieuwe boek “Wat ik eerder had willen weten – een werkboek” wordt ook uitgebreid besproken. Dit praktische werkboek richt zich op het overwinnen van stress en onzekerheid, waarbij lezers worden begeleid om hun zelfopgelegde beperkingen te herkennen en te overwinnen. Het boek helpt bij het identificeren van stressfactoren en het stellen van kritische vragen over jezelf, zoals waarom je steeds stress ervaart van bepaalde situaties of waarom je zo streng voor jezelf bent. Met een reeks oefeningen ondersteunt het werkboek lezers bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en zelfliefde, en leert het hen effectief om te gaan met stress voor een meer ontspannen leven.

Luister naar deze aflevering voor diepgaande inzichten over intuïtie en aandacht, en ontdek hoe Marian’s boek je kan helpen meester te worden over je eigen hoofd.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Tantra, het allerhoogste inzicht Tantra, het allerhoogste inzicht Bestel
Notes on a Nervous Planet Notes on a Nervous Planet Bestel
De mythe van normaal De mythe van normaal Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven