fbpx

Haemin Sunim: Omgaan met Tegenslag, Acceptatie & Innerlijke Rust | KUKURU #208

onbekend-boekje-van-monnik-staat-plots-op-1-in-ons-land-mensen-willen-wat-rust-in-hun-hoofd

Ook benieuwd naar zijn nieuwe boek ‘Dingen die hoop geven’? Koop het dan hier: https://bit.ly/DingenDieJeHoopGeven

In deze aflevering van KUKURU gaan we in gesprek met Haemin Sunim – bekend van de boeken ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ en ‘Houden van dingen die niet perfect zijn’, die ons meeneemt op een reis naar innerlijke rust en acceptatie, zelfs in de meest uitdagende tijden. Haemin, een gerespecteerd spirituele leraar en auteur, deelt zijn inzichten over het vinden van vrede en kalmte tijdens de uitdagingen van het leven.

Hij vertelt hoe we tegenslagen kunnen benaderen als kansen voor groei en hoe acceptatie ons kan leiden naar een kalmte in onszelf, of we nou alleen of in gezelschap zijn. Luister naar deze aflevering om te leren hoe je kalm kunt zijn in de uitdagingen van het dagelijks leven en hoe je de stilte in jezelf kunt vinden, zelfs wanneer de wereld om je heen chaotisch is.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeldFavoriete boeken van Haemin Sunim

Houden van dingen die niet perfect zijn Houden van dingen die niet perfect zijn Bestel
Dingen die je hoop geven Dingen die je hoop geven Bestel
De dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt De dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven