fbpx

Maarten Oversier Over Voorouderlijke Trauma’s, Het Helen van Oude Wonden & Zijn Boek ‘Bestaansrecht’ | KUKURU #213

d3a73b2c-f465-48f8-9196-d74341e96cd7_thumb1920

Wil je ook het boek van Maarten Oversier lezen? Check het hier: https://bit.ly/MaartenOversier

En het luisterboek is hier te krijgen: https://kukuru.nl/product/bestaansrecht-van-maarten-oversier

Het boek ‘Bestaansrecht’ van Maarten, nu uitgebracht in audio, gaat over ervaringen uit vorige generaties die we nog met ons meedragen. Het gaat over de impact van onverwerkt trauma, soms zelfs uit vorige levens, dat ons vandaag de dag fysieke, psychische of emotionele klachten bezorgt. Hij combineert cliëntverhalen met lessen over hoe ons verleden invloed op ons blijft hebben. Hij vertelt over hoe je oude pijnthema’s kan herkennen en verwerken. 

In deze aflevering van KUKURU ga ik in gesprek met Maarten Oversier, een therapeut en auteur die echt iets te zeggen heeft over de invloed van onze voorouders op ons leven. Zijn boek ‘Bestaansrecht’ is een absolute aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar familiegeschiedenis en het helen van oude trauma’s.

Maarten en ik hebben het over voorouderlijke invloeden en hoe die ons vandaag de dag kunnen beïnvloeden. Hij laat zien hoe belangrijk het is om deze connecties te erkennen en eruit te leren, in plaats van ze weg te snijden.

Verder praat Maarten over hoe je de draden van je verleden aan kan kijken en hoe dit onze kijk op het leven beïnvloedt. Hij vertelt ook over zijn unieke inzichten over hoe we ons kunnen bevrijden van deze onzichtbare lasten en hoe we er voor kunnen kiezen om in de toekomst vrijer van te zijn .


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Scroll naar boven