fbpx

Fajah Lourens over Killermindset, Zelfdiscipline & Mentale Kracht | KUKURU #215

fajahclose-600x575

Een nieuwe aflevering van KUKURU met niemand minder dan Fajah Lourens, waarin ze het heeft over haar nieuwste boek ‘Killermindset’. Nadat ze ‘Killerbody Dieet, Killerbody 2, Killerbody 3 en ‘De Cellulite Guide’ schreef, schrijft ze nu over een Killerbody mindset. Ook geintresseerd in haar nieuwste boek? Check het dan vooral hier: https://bit.ly/Killermindset

Fajah vertelt in deze aflevering stapsgewijs over de 12 stappen naar je beste versie van jezelf die aan bod komen in elk hoofdstuk van haar boek ‘Killermindset’ . Dit werk staat in het teken van zelfontwikkeling, mentale kracht en het overwinnen van obstakels. Haar uitspraak “Het verschil tussen een struikelblok en een springplank is hoe je het gebruikt” zegt alles over de toon van dit boek en ze geeft heel veel tips die als springplank kunnen helpen

Fajah vertelt over onderwerpen als NLP, paardencoaching, manifesteren, discipline, doorzettingsvermogen en de kracht van een positieve mindset. De term Killermindset kan misschien wat ‘kil’ overkomen, maar aan het eind van het gesprek blijkt dat daar toch wel een grote nuance in te zit.

In het gesprek komt niet alleen aan bod welke paden je op kan wat betreft persoonlijke ontwikkeling, maar vertelt ze ook haar eigen verhaal, welke successen en vooral ook wat voor donkere momenten ze hierin heeft meegemaakt. Dit maakt het ontzettend tastbaar, menselijk en nóg inspirerender.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven