fbpx

Els van Steijn – Over Familiesystemen: Verbeter De Relatie Met Jezelf en Je Naasten | KUKURU #217

Els-van-Steijn-1024x576

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe KUKURU podcasts, speciale kortingen ontvangen, en meer? https://kukuru.nl/blijfopdehoogte

Geïnteresseerd in het laatste boek van Els? Het is hier te krijgen: https://bit.ly/Vierjeleven

In deze aflevering van KUKURU spreek ik Els van Steijn uit over de kracht van familieopstellingen en onze plek binnen het familiesysteem. Els, bekend van haar baanbrekende boeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’, deelt haar geweldige inzichten over hoe we onze eigen geheelde rol binnen onze familie kunnen vinden en hoe dit ons dagelijks leven beïnvloedt.

We praten over alle kanten van systemisch werken en ontdekken hoe meer kennis over familieopstellingen ons kan helpen bij persoonlijke groei en het verbeteren van onze relaties met onszelf, maar zeker ook de mensen om ons heen. Deze aflevering raakt, zoals altijd met Els, enorm de kern en is echt een aanrader als je tegen bepaalde weerstand aanloopt bij jezelf, je kind, je familie en de bijkomende ‘rollen’ die je daarin invult.

Luister mee en kom er achter hoe je jouw plek binnen je familie kunt vinden en hoe de inzichten je leven helemaal kunnen omslaan. Het is oprecht life changing.

Dit was een eerder opgenomen livesessie, maar in de komende weken ga ik gelukkig weer een 1 op 1 gesprek met haar opnemen en ik kijk daar enorm naar uit. Mocht je voor de aankomende nieuwe podcast met Els vragen voor haar hebben: mail deze dan naar giel@kukuru.nl of laat ze achter op Instagram of in de reacties op Youtube.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven