fbpx

Tess Keijzer over Hart Coherentie, Leiderschap Vanuit Het Hart en De Brein-Hart Connectie | KUKURU #218

Foto email 1

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwe KUKURU podcasts, speciale kortingen ontvangen, en meer? https://kukuru.nl/blijfopdehoogte

Het nieuwe boek van Tess vind je hier: https://bit.ly/Hartleider

Een nieuwe aflevering van KUKURU met Tess Keijzer. Het was niet de eerste keer dat ze te gast was. Check vooral ook aflevering 82. Toen sprak ze al de wens uit om de dingen te doen waar ze zich vandaag de dag mee bezig houdt, over vertelt en zelfs les in geeft. Ze mag zichzelf vandaag de dag #1 hartintelligentie, Heart Leadership expert en een premium leiderschap coach noemen.

Daar past dan natuurlijk een boek bij en dat kwam er: Moedig leiden vanuit je hart – Voor authenticiteit, menselijkheid en verbinding in een wereld die steeds complexer wordt. Een boek dat je anders laat kijken naar succes. Wat is succes precies ? En hoe verkrijg je dat? Volgens Tess gaat het meer over ‘zijn’, dan over doen’, over leiderschap vanuit het hart en vooral hoe je de balans vindt tussen hart, brein en intuïtie.

“Als je een schip wilt bouwen, trommel dan niet de mannen op om hout te verzamelen, het werk te verdelen en bestellingen te geven. Leer ze in plaats daarvan te verlangen naar de uitgestrekte en eindeloze zee” – Antoine de Saint-Exupéry. Een prachtige quote uit Tess haar boek en dit past perfect bij de manier waarop ze leiderschap illustreert. In verbinding en faciliterend.

Wil je meer leren over leiderschapsrollen zoals Tess ze stelt, hoe je contact maakt en in verbinding blijft als leider, hoe iedereen op zijn manier een leider is, over wat voor soorten intuïtie men beschikt en last but not least: jezelf in je kracht zet? Dan is deze podcast een aanrader.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Favoriete boeken van Tess Keijzer

Becoming Supernatural Becoming Supernatural Bestel
Het Presence -proces Het Presence -proces Bestel
The power of the heart The power of the heart Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven