fbpx

Hylke Bonnema over ‘Het Nieuwe Opstellen’, Schuld & Verantwoordelijkheid | KUKURU #220

IMG_7746

Het boek van Hylke over ‘het nieuwe opstellen’ vind je hier: https://bit.ly/Hetnieuweopstellen

Laat je meenemen in dit enorm energieke gesprek tussen Giel en Hylke Bonnema over ‘het nieuwe opstellen’: een nieuwe vorm van familie opstellingen. In dit gesprek vertelt Hylke over hoe hij een dodelijk ongeluk veroorzaakte en hoe dit geleden heeft tot persoonlijke verantwoordelijkheid, familie systemen en groei. Met zijn boeken “Het Nieuwe Opstellen”, “Van Spanning naar Spirit” en ‘Geld verdienen met je roeping’, biedt hij een alternatieve en geëvolueerde kijk op het systemisch denken.

“Je trauma is je grootste talent.” is een uitspraak van Hylke die hij in ieder geval zelf belichaamt. Door een ongeluk werd hij geconfronteerd met een hoop eigen stukken, maar kwam er toen ook achter dat niet al zijn pijn, schuld of verdriet van hem zelf was. Dit maakt dat hij vandaag de dag mensen begeleidt in voelen. Voelen wat je voelt, wat van jou is en wat misschien wel van een ander is.

Een twee uur durend gesprek dat vol ervaring, emoties en verbinding zit. Laat je in de reacties weten wat jij er van vond?

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven