fbpx

Jan Bommerez over pleasen, loslaten van (jeugd)trauma en flow | KUKURU #221

da

De cursus over loslaten vind je hier: https://bit.ly/loslatenmetjan
De cursus over jeugdtrauma vind je hier: https://bit.ly/Jeugdtraumajan

Vergeet niet om kukuru25 te gebruiken voor 25% korting!

Men krijgt niet snel genoeg van Jan Bommerez en ik ook niet. De vorige keer hebben we het uiteraard gehad over zijn boeken “Hoe kun je een rups leren vliegen, Flow en de kunst van het zakendoen, Minder moeten, meer flow”. Dit maal een gesprek dat meer ontstond in het moment, een gesprek dat mocht vloeien. Het mooie was dat jullie, de kijkers en luisteraars, vragen hadden opgestuurd en die ook nog eens perfect paste bij het gesprek.

Jan is de autoriteit als het gaat over (bewust)zijn en flow. De oplossing zit veelal niet veelal niet in het denken, maar vooral in het zijn. De balans tussen gedachten en gevoel, over loslaten, de dood, aanraking en niet in de laatste plaats: waarom woont Jan in Californië?

Een gesprek dat een heleboel onderwerpen aansnijdt en tegelijkertijd iedere keer weer terug bij de basis komt: bewustzijn. We horen graag in de reacties wat je vond van dit gesprek!

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Scroll naar boven