fbpx

Marieke van Meijeren over bewust ouderschap, eigen trauma en ‘Brieven aan mijn dochter’| KUKURU #222

IMG_1698 2

Na afloop van het gesprek bespraken Marieke en ik dat we het programma ‘Meesterschap in Inituitie’ nu voor jou tijdelijk met 50% korting mogen geven! ➔ http://bit.ly/Meesterschap-intuitie. Een online programma van 12 weken waar je altijd toegang toe houdt. Verhoog je bewustzijn, ontgrendel verschillende verhoogde intuïtieve vermogens en meer. Nu met 5 extra begeleide Transcedente Reizen + de roman ‘Brieven aan mijn dochter’!

Alleen het boek: https://bit.ly/boekmariekevanmeijeren

Bewust ouderschap. Wat is dat precies? Voed je niet altijd bewust op? Je zou zeggen van wel. Een kind opvoeden is de meest eerlijke spiegel voor jezelf, maar ben je bereid er in te kijken?

Marieke van Meijeren is er ‘bewust’ mee bezig en schreef er een boek over. De roman ‘‘Brieven aan mijn dochter’ gaat in dichtvorm over bewuste, liefdevolle en leerzame interacties tussen ouder en kind. Het is een liefdevolle aanmoediging voor kind en ouder en laat je iedere keer weer even terug komen bij jezelf. Ze schreef dit boek onder het motto “Het zien van mijn dochter, duiding faciliteren van haar binnenwereld naar buiten toe en haar behoeftes vervullen is slechts mijn taak. Haar ziel en levensinvulling als mens zijn geheel de hare.”

Marieke van Meijeren is bekend als oprichter van ‘De Bewustzijn school’ en is zij auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is zij benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. In het gesprek komen veelal onderwerpen naar voren die op ons allemaal van toepassing zijn: bewustzijn, intuïtie, social media gebruik, kinderwens en ouderschap over het algemeen. ““Je kan niet iets niet goed doen. Je kan alleen maar leren” is een mooie uitspraak uit deze podcast en op zowel ouders als mensen zonder kinderen toepasbaar.

Heb je kinderen? Wil je kinderen? Dan is deze podcast voor jou, maar dit gesprek is ook een mooie gelegenheid om je eigen innerlijk kind eens aan te kijken. Leef je op dit moment het leven dat je als klein kind had gewild of dat je een klein kind zou wensen? Laat het ons weten in de reacties op Youtube en Instagram!

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Scroll naar boven