fbpx

Els van Steijn over je innerlijk kompas, je rol in het leven en systemisch werk | KUKURU #223

2023_Els van Steijn_jellebaarsmedia-04003

Geïnteresseerd in het laatste boek van Els? Het is hier te krijgen: https://bit.ly/Vierjeleven

Heb jij een top 3 van podcast opnames? Els van Steijn past daar met haar geweldige boekenreeks zeker bij. Het is zo langzamerhand niet meer op één hand te tellen hoe vaak ze te gast is geweest en dat is niet zonder reden. Els is bekend van haar boeken ‘De Fontein, vind je plek’, ‘De Fontein, maak wijze keuzes’, en haar meest recente boek ‘De Fontein, Vier Je Leven’. Daarnaast begeleidt ze (net als haar teamleden) familieopstellingen en heeft ze een team van coaches die 1-op-1 coaching volgens de metafoor van ‘De Fontein’ aanbieden en heeft ze een online programma.

Haar eerste boek ‘De Fontein, vind je plek’ gaat, zoals de titel al aangeeft, over de plek in jouw eigen leven vinden, maar ook ten opzichte van je familie en vrienden. Welke rol neem jij aan? Haar tweede boek ‘De Fontein, maak wijze keuzes’ gaat wat specifieker in op hoe jij gezonde keuzes kan maken in het dagelijks leven als het aankomt op systemische verhoudingen. Denk aan collega’s, vriendengroepen en andere sociale settingen. Haar meest recente boek ‘De Fontein, Vier Je Leven’ duikt meer in de beweging van het leven. Kun jij je daaraan overgeven? Kun jij ontvangen wat het leven je geeft? Uiteraard komen daar ook weer de systemische wetmatigheden naar voren. De boeken kunnen, volgens Els, los van elkaar gelezen worden, maar heb je nog geen kennis met haar werk gemaakt, dan adviseert ze met haar eerste boek ‘De Fontein, vind je plek’ te starten.

“Ik ben geworden wie ik ben door bepaalde butsen en builen op te lopen en ze ook daadwerkelijk aangekeken te hebben. Dat geeft een bepaalde energie”

En in dit gesprek komt naar voren hoe je bepaalde energieën, stromingen en systemen in jezelf en je omgeving aan kunt kijken. Els neemt je als geen ander mee hoe je het leven kan ervaren, systemen aan kan kijken en je eigen rol en je omgeving ervaren waardoor je kan kijken naar je eigen positie. Voor jezelf en zeker ook voor de mensen om je heen.

Een absolute top 3 van KUKURU, maar we zijn zeker benieuwd wat jij van deze aflevering hebt gevonden. Laat je dit even weten in de comments op Instagram en dat kan natuurlijk ook op Youtube.

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld

Favoriete boeken van Els van Steijn

Spirituele Verlichting? Spirituele Verlichting? Bestel
Jouw ziel wil zingen Jouw ziel wil zingen Bestel
De verboden vrouw spreekt De verboden vrouw spreekt Bestel
De kunst van het helpen De kunst van het helpen Bestel
Master Your Mindset Master Your Mindset Bestel
De fontein, vind je plek De fontein, vind je plek Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven