fbpx

Rob Koning trauma, ademcoaches, spiritualiteit, therapie, kracht en verzachten| KUKURU #226

rob-koning-mr-breath

Rob Koning oftewel ‘Mr Breath’, ademcoach, eigenaar van zijn eigen praktijk, Certified Transformational Breath  Facilitator & Trainer, schrijver van ‘Ontdek de kracht van ademen’ en nu ook auteur van het boek ‘verbonden ademen’. Zoals een echte coach/expert betaamt heeft Rob eerst zelf de hobbels van het leven bewandeld alvorens hij tot het inzicht kwam dat hij zelf mensen wilde helpen met de kracht van ademhaling.

Benieuwd naar het boek van Rob? Koop het dan zeker híer: https://bit.ly/robverbondenademen

Het nieuwe boek ‘Verbonden ademen’ gaat over een specifieke manier van ademhalen. Sommige van jullie zullen bekend zijn met Wim Hof ademhaling, wat behoorlijk yang is, want daarmee zoek je echt kracht op. Daarnaast heb je meer yin vormen van ademhaling, waarbij je juist een zachte in- en uitademhaling opzoekt. Verbonden ademhaling ‘verbindt’ die twee benaderingen. Je gaat van zachte naar krachtigere ademhaling en deze afwisseling biedt de gelegenheid, heel simpel gezegd, dat je denken minder de overhand krijgt en je meer in de onderliggende processen kan duiken. Rob beschrijft ook de meerwaarde van een ademcoach, wat je allemaal tegen kan komen in deze vorm van ademhaling en wat het je allemaal kan brengen.

We bespreken de huidige tijd waarin wij leven, omgaan met pijn en trauma, verbonden ademen, fysiologie en anatomie en de waarde van een ademcoach. Voor iedere beginnende en ervaren ‘ademer’ is dit een waardevol gesprek én boek. 

 Het gesprek met Rob is een mooi verlengstuk van zijn kennis, (eigen) ervaring en het boek. Kom je voor het eerst in aanraking met ademhaling en/of Rob? Dan is dit gesprek voor jou. En als je al meer ervaring hebt met ademhalingstechnieken, dan is dit een hele goede verdieping door en van Mr Breath. 

Beluister de podcast


Bekijk de podcast met beeld

Favoriete boeken van Rob Koning

Verbonden Ademen Verbonden Ademen Bestel
Verademing Verademing Bestel
Oud zeer Oud zeer Bestel
Koud kunstje Koud kunstje Bestel
The Invitation The Invitation Bestel
Het Veld Het Veld Bestel

Bekijk de favoriete boeken van alle gasten in de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven