Word Kukurukie

Als founding member krijg je als eerste toegang tot de volledige interviews, uniek materiaal, boekentips, kortingscodes op bewust geselecteerde producten, speciale evenementen en heb de je exclusieve mogelijkheid om bij de opnames te zijn.

De komende weken kun je interessante gesprekken verwachten over doelen stellen, mindset, en handige tools voor een normaal gezond leven. Ik ging al in gesprek met gasten als Emile Ratelband, Wim Hof, Fajah Lourens, Jan Geurtz en Kelly Weekers, maar ook wetenschappers, experts en schrijvers op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle komen aan bod.

Voor 1 euro per maand hoor je bij de club! Daarmee help je niet alleen jezelf gaat de opbrengt ook nog eens naar Muziekids
Een fantastische stichting waar ik me al jaren voor inzet. Zij maken studio’s in ziekenhuizen over heel Nederland om kinderen die daar vaak moeten zijn afleiding te geven met muziekinstrumenten. 


Even afwachten of Kukuru iets voor jou is?

Lees hier meer over waarom ik Kukuru ben begonnen. Schrijf je gratis in door hieronder je e-mailadres achter te laten en ik hou je dan op de hoogte van de gasten en waar je later de video’s kunt kijken of podcasts kunt luisteren.