fbpx

Dokter Juriaan over loyaliteit, oprechtheid en trouw blijven aan jezelf | KUKURU #137

#137 Juriaan Galavazi

In deze KUKURU aflevering is Juriaan Galavazi weer voor de tweede keer te gast. Bekijk of beluister hier de eerste aflevering: https://kukuru.nl/2020/09/18/dokter-juriaan-kukuru-29/


Onlangs is zijn nieuwe boek ‘Jij bent de liefde’ uitgebracht. We hebben het in deze aflevering over: kwetsen en gekwetst worden, de giftigheid van loyaliteit, structuur, bereidheid om pijn aan te gaan en vreemdgaan. Ook komt het verschil tussen waarden en symbolen aan bod en hebben we het over hoe het verlangen tot groeien als snel kan verschuiven naar angst om iets kwijt te raken.

Altijd al willen weten wat het verschil is tussen mildheid en de mantel der liefde? Wat je nodig hebt om je goed te voelen en kan je wel liegen tegen jezelf? Antwoorden op deze en nog veel meer vragen hoor je nu in deze KUKURU aflevering! Het is Dokter Juriaan zijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Juriaan. Wil je de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Van klacht naar kans Van klacht naar kans Bestel
Het boek van vreugde Het boek van vreugde Bestel
Intimiteit Intimiteit Bestel
Skin in the Game Skin in the Game Bestel
Jij bent de liefde Jij bent de liefde Bestel
Scroll naar boven