fbpx

Leef Wijzer

19, 20 & 21 mei

'Gezondheid is geen garantie, ook als je geen klachten hebt'

een gratis KUKURU live webinar door Roy Martina

Roy Martina is een van de meest ervaren holistische artsen in Nederland. In deze talk laat hij je zien dat wanneer gezondheid gedefinieerd wordt als de afwezigheid van symptomen dit een gevaarlijke illusie is waardoor we als mens verwachten dat het altijd zo zal blijven.

Ondertussen worden we dagelijks aan een barrage van toxines en EMF blootgesteld. Dit naast met chemicaliën bewerkt voedsel dat continu ons lichaam in een staat van oorlog houdt. Een en ander wordt nog eens verergerd door een onafgebroken stroom van digitale prikkels en blauw licht van schermen dat ons hormoon systeem onder stress houdt.

Alles bij elkaar leidt dit er toe dat ons lichaam in een chronische inflammatoire staat geraakt met als gevolg de “stille vernietigers” van onze gezondheid: arteriosclerose (de grootste veroorzaker van sterfte, dementie en degeneratie) en immuun stress (de tweede oorzaak van sterfte door kanker).

Roy is de expert op gebied van preventie en hoe je lichaam in optimale staat van gezondheid te houden zodat het de tand des tijds kan doorstaan en jij je biologische leeftijd ver onder je chronologische leeftijd kunt houden. Dat is de enige echte vorm van preventie.

Roy gaat je vertellen over de parameters van biologische verjonging en hoe je door een combinatie van handelingen jezelf in een optimale staat houdt. Daarnaast leer je hoe je je energieker en vitaler gaat voelen, sterker, sneller en onvermoeibaarder wordt en je je immuunsysteem voedt met de juiste informatie voor een optimale bescherming tegen ziekte. Hij zal je kennis laten maken met Omega Healing, de meest geavanceerde preventie en therapie in de holistische geneeskunde.

Roy Martina én meer sprekers

geven lessen over hoe jij jouw leven wijzer kunt leven.

Kasper van der Meulen

Zet je ademhaling in voor een beter leven
Lees meer

Merel Teunis

Hoe je met jezelf communiceert (ook onbewust) bepaalt de kwaliteit van je leven
Lees meer

Dr. Dome (Dominik Nischwitz)

How to hack your oral health to optimize your overall health
Lees meer

Edwin Selij

Een onbewust conflict kan alles tegenhouden en zo los je dat op
Lees meer

Nanneke Schreurs

Optimaliseer je Vetverbranding
Lees meer

Floris Wouterson

Sleep is for the weak? Keep on dreaming!
Lees meer
Scroll naar boven